Palvelut ja hinnasto

Erityisosaamistani on tavoitteellisen somen teko, jolla tavoitetaan oikea kohderyhmä ja valjastetaan markkinointi kassavirraksi.

Sosiaalinen media

Vahvuuteni on tavoitteellisen somen tekeminen yrityksille. Mikäli asiakkaitasi ovat kuluttajat, he todennäköisesti löytyvät somesta. Somen tekoon liittyy monia asioita, niitä voivat olla sisältökalenterin suunnittelu, postausten ajastaminen, viesteihin vastaaminen, ideointi, someilmeen suunnittelu, videot, storyt jne. Teen someen liittyviä tehtäviä yrityksille laidasta laitaan yksittäisistä postauksista koko tilin hallinnointiin. Entuudestaan tuttuja kanavia minulle ovat Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn, Pinterest, Youtube ja Snapchat.

Verkkosivut

Toteutan laajasti verkkosivujen sisällöntuotantoa, kuten tuote- ja palvelusivujen sanoitusta, blogikirjoituksia, kuvitusta, asettelua ja rekrysivuja. Alustoista entuudestaan tuttuja minulle ovat Wordpress ja Webnode.

Brändäys ja ideointi

Kaipaako brändi-ilmeesi tai viestinnän tone-of-voice freesausta? Päivitetään yhdessä brändisi vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja erottumaan markkinoilla.

Infografiikat

Haluaisitko mainostaa lehdessä, jakaa messuilla esitteitä tai päräyttää tuotelanseerauksen käyntiin visuaalisesti näyttävällä materiaalilla? Suunnittelen ja toteutan houkuttelevat infografiikat tarpeeseen kuin tarpeeseen sinun yritysilmeesi mukaisena.

Kampanjasuunnittelu

Tarvitsetko apua menestyksekkään kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen? Osaamiseni ulottuu isosta palvelun lanseerauskokonaisuudesta, kesätyörekryihin ja pienimuotoiseen somemainontaan.

Muu markkinointi

Toteutan hyvin laajasti muitakin markkinointitehtäviä aina sähköpostimarkkinoinnista hakukonemainontaan ja markkinoinnin mittarointiin. Aina kannattaa kysyä ja pyytää tarjous!

Hinnasto

Tuntihinta

Markkinointitehtävät nopeankin aikataulun tarpeisiin.

40€/1h (+alv)

Räätälöity kuukausisopimus

Tiedossa isompi kokonaisuus? Räätälöidään sopiva tarjous.

esim. 390€/ 10h (+alv )

Jutellaanko lisää?

Luo kotisivut ilmaiseksi!